Logo

Binnenrollator Vitility Specialized- wit

€189,95

Beschikbaarheid: Beschikbaar

SKU: 80510220

De binnen rollator van Vitility is een ideaal hulpmiddel voor in huis. De TWEE uitneembare dienbladen maken het mogelijk om eten en drinken binnenshuis te vervoeren. Daardoor kunnen mensen langer zelfstandig thuis blijven. De binnen rollator is licht van gewicht, wendbaar door de kleine draaicirkel en in hoogte verstelbaar.
Stabiliteit en materialen:
De binnen rollator van Vitlity heeft een sterk en licht aluminium frame en weegt maar 6,2 kg. Hij beschikt over een stevige wielophanging met een zeer korte draaicirkel. Uitermate geschikt voor krappe ruimtes.
De wielen zijn voorzien van een zachte toplaag. Dat geeft extra grip, maar maakt hem ook geruisloos.

Handvat en remmen:
De binnen rollator heeft een rubberen handvat dat de gehele lengte van de grip bedekt en extra comfort biedt. De rem is gepositioneerd onder het handvat en beschikt over twee opties: hij kan naar boven worden getrokken om tijdens het lopen te remmen en kan naar beneden worden geduwd om hem op de parkeerstand te zetten.

In hoogte verstelbaar:
Het handvat van de binnen rollator kan makkelijk in hoogte versteld worden van 83 naar 93 cm. door middel van een snap-lock systeem. Hiermee kan de ideale hoogte bereikt worden. Dit doet u door middel van een drukknop aan de zijkant van het frame. U kunt deze indrukken om het handvat stapsgewijs in hoogte te verstellen. Bij het vervoeren en inklappen kunt u dus altijd gemakkelijk de handvaten naar beneden doen. Wat een voordeel is, omdat hij zo compacter is.

Dienbladen - opbergen:
Deze binnen rollator beschikt over twee uitneembare dienbladen die ervoor zorgen dat u voldoende huishoudelijke taken zelfstanding kunt blijven uitvoeren. Zo kunt u deze binnen rollator gebruiken als u moeilijk ter been bent, of als u revaliderende bent ( bijvoorbeeld na een operatie). Ook is de rollator makkelijk in te klappen en op te bergen. Door middel van een hendel in het midden van de rollator. Als u de dienbladen uit neemt en deze omhoog trekt, klapt u de rollator in.

De wielen:
De wielen zijn compact en sterk. Hierdoor loopt hij gemakkelijk binnenshuis. De kleinere wielen zorgen voor een kleine draaicirkel en maken de rollator erg wendbaar.

↕ 83 - 93 cm. ↔ 55 cm.
Gewicht: 6,2 kg.

Afmetingen 0 / 0 / 0
Gewicht 1
Volume 0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product.

Schrijf een review
← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzenden vanaf €75 • Post COVID-19 of anders! Openingstijden kunnen dan helaas afwijken • Meer dan 2.000 artikelen Verbergen