Logo

Opener Vitility - Multi

Opener Multi om meerdere sluitingen te kunnen openen.

€12,95

Beschikbaarheid: Beschikbaar

SKU: 52101003

Door de opener Multi te gebruiken kan je met één opener zowel flessen, potten en blikjes met lipsluiting openen. Door zijn ergonomische vorm ligt de opener comfortabel in de hand en kan je met minder inspanning een fles, pot of blikje met lipsluiting openen.

 

Aan de ene zijde van de opener is de opener onder rond met puntjes en op het rondje steekt een pootje uit, waar ook een puntje op zit. Door deze vorm heb je optimale grip op potten. Hierdoor kan je met weinig krachtsinspanning een pot openen. Aan de andere zijde heb je een rondje met ribbeltjes.

 

Hiermee kan je flessen openen die een schroefdop hebben. Dankzij de ribbeltjes in de opening heb je optimale grip op de dop van de fles en kan je met weinig krachtsinspanning de fles openen. Aan de opener van flessen met een draaidop, zit een haakje. Hier kan je blikjes met lipsluiting mee openen.

 

Door de lengte en vorm van de opener hoef je weinig kracht te zetten om een blikje met lipsluiting te kunnen openen. Tevens weegt de opener maar 67 gr. en heeft een totale lengte van 20,5 cm.


  • Multi opener voor het openen van flessen, potten en blikjes met lipsluiting

  • Ergonomisch design voor minder krachtsinspanning


 

Afmetingen 0 / 0 / 0
Gewicht 67
Volume 0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product.

Schrijf een review
← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzenden vanaf €75 • Post COVID-19! openingstijden kunnen afwijken! • Meer dan 2.000 artikelen Verbergen