Logo

Rollator Nipglide voor binnen en buiten - rood

€269,00

Beschikbaarheid: Beschikbaar

SKU: EURNGR

Nipglide is een ergonomische designrollator die zorgt voor de balans en ondersteuning die u nodig hebt. De Nipglide rollator is ontworpen in Nieuw-Zeeland door fabrikant BC2. Deze rollatorfabrikant stelt zich tot doel om mensen die ouder worden te inspireren om hun lifestyle en mobiliteit te behouden. De Nipglide rollator is erg comfortabel te gebruiken dankzij het compacte design en het aangename zitje met rugleuning. Om de Nipglide veilig te kunnen gebruiken, is de rollator uitgerust met een omgekeerd remsysteem. Dit betekent dat wanneer de rollator ongewild naar voren rolt, de Nip-glide rollator automatisch remt zodra men géén druk meer uitoefent op de remmen. Zo raakt u uw rollator nooit kwijt, wanneer u hem per ongeluk loslaat op een helling bijvoorbeeld.


De Nipglide is verkrijgbaar in twee stijlvolle kleuren, namelijk zwart en rood. Kies de kleur die het beste bij uw persoonlijkheid en uitstraling past om van uw rollator een verlengstuk van uw outfit te maken.Specificaties:

Gewicht: 7 kg.,

Hoogte: 75 - 95 cm.,

Breedte: 53 cm.,

Zitbreedte: 42 cm.,

Hoogte van de zitting: 50 cm.,

Breedte ingeklapt: 26 cm.,

Lengte: 60 cm.,

Maximaal gebruikersgewicht: 120 kg.

Inclusief tasje

Afmetingen 0 / 0 / 0
Gewicht 1
Volume 0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product.

Schrijf een review
← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzenden vanaf €75 • Post COVID-19! openingstijden kunnen afwijken! • Meer dan 2.000 artikelen Verbergen