Logo
We zijn nu gesloten
Vandaag geopend vanaf 10:00 uur
Dinsdag geopend vanaf 10:00 uur
Morgen geopend vanaf 10:00 uur
vandaag geopend tot 17:00 uur
vandaag geopend tot 13:00 uur

0

Proefrit & Financiering

Proefrit


Voordat u overgaat tot aanschaf van een scootmobiel is het slim om te vergelijken en op uw gemak een proefrit te maken. U kunt daarvoor naar onze showroom komen, maar dat hoeft niet! Hulpmiddelen Nederland komt namelijk graag naar toe. Dankzij onze speciale demonstratiebussen kunt u thuis de verschillende mogelijkheden en modellen vergelijken.


We nemen de scootmobielen mee die u selecteert aan de hand van deze website of de brochure. Zo kunt u meteen een proefrit maken in uw eigen omgeving.

Financiering


Indien u de voorkeur geeft aan het gespreid betalen van uw scootmobiel bieden wij u graag deze mogelijkheid. U geeft aan of u de scootmobiel in 36 of 48 maanden wilt aflossen. Vervolgens betaald u maandelijks een klein, vast bedrag dat bestaat uit aflossing en rente.


Wij werken met de laagst mogelijke rente en de financiering kan binnen een dag rond gemaakt worden. Wilt u mee weten over de financieringsmogelijkheden, neem dan contact met ons op

← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzenden vanaf €75 • Hulpmiddelen voor het dagelijks leven • Meer dan 2.000 artikelen Verbergen