Logo
We zijn nu gesloten
Vandaag geopend vanaf 10:00 uur
Dinsdag geopend vanaf 10:00 uur
Morgen geopend vanaf 10:00 uur
vandaag geopend tot 17:00 uur
vandaag geopend tot 13:00 uur

0

Scootmobiel service & Technische Dienst

Scootmobiel service


Als marktleider in mobiliteit willen we maar één ding: u laten genieten van vrijheid en plezier. Dat begint al voordat u bij ons een scootmobiel hebt gekocht, met de fantastische haal- & brengservice en de gratis demonstratie thuis.


Technische service voor uw scootmobiel

Natuurlijk kunt u ook op onze services blijven rekenen nadat u bij ons een scootmobiel heeft gekocht. Wij garanderen een lange levensduur en duurzaam rijcomfort: als er iets niet naar uw zin is of wanneer uw scootmobiel onverhoopt een mankement vertoont, dan staat onze technische service voor u klaar. Kan uw scootmobiel niet direct gerepareerd worden, dan krijgt u van ons zolang een scootmobiel te leen.

Technische Dienst


Een scootmobiel die u bij Hulpmiddelen Nederland aanschaft, is van topkwaliteit. U hoeft dus waarschijnlijk geen gebruik te maken van onze technische service. Mocht uw scootmobiel mankementen vertonen (in bijvoorbeeld de aandrijving of de bediening), dan is ons serviceteam snel ter plekke. Dit team is speciaal opgeleid om bij u thuis service te verlenen, reparaties uit te voeren en onderdelen te vervangen


Zo nodig een vervangende scootmobiel

In sommige gevallen zal uw scootmobiel niet bij u thuis gerepareerd kunnen worden. Mocht het nodig zijn dat wij uw scootmobiel meenemen, dan zorgen wij dat deze binnen enkele dagen weer bij u terug is. U hoeft in die tijd niet op uw mobiliteit in te leveren: wij lenen u kosteloos een vervangende scootmobiel. Deze nemen we meteen mee bij ons eerste bezoek. Kijk, dat is goed geregeld.

← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzenden vanaf €75 • Hulpmiddelen voor het dagelijks leven • Meer dan 2.000 artikelen Verbergen