Logo

Verzendkosten en bezorging
De DHL/PostNL bezorger komt uw bestelling op het door uw aangegeven adres bezorgen. Indien u heeft betaald met iDeal of door middel van vooruitbetaling vraagt de postbode alleen een handtekening als bewijs dat u de bestelling heeft ontvangen.

Mocht u niet thuis zijn, dan komt de postbode de volgende dag weer om het product nogmaals aan te bieden. Bent u dan weer niet thuis, dan ontvangt u een briefje met instructies en hoe u contact op kunt nemen met de pakket dienst om uw bestelling alsnog te ontvangen.
 

Verzendkosten binnen Nederland zijn als volgt:
- Bestellingen van € 0,- tot € 75,- rekenen wij € 6,95 verzendkosten.
- Bestellingen vanaf € 75,- rekenen wij geen verzendosten.

Verzendkosten binnen Belgie zijn als volgt:
- Verzendkosten. € 11,95


- Bezorgtermijn: 2-4 werkdagen en- / of op verzoek eerder.

 

Verzending onder rembours:
- Boven de hier boven vermelde verzendkosten komt hier nog rembourskosten bij van € 13,50
Hulpmiddelen bestellen, het kan via Hulpmiddelen Nederland.
Hulpmiddelen Nederland is een online thuiszorgwinkel en levert via de website scherp geprijsde thuiszorgartikelen aan sporters, chronisch zieken, praktijken (para)medici, ziekenhuizen, zorginstellingen, consumenten, apotheken, drogisterijen, verpleging, bedrijven en iedereen die ook het leven wat comfortabeler wil maken. Met het grootste assortiment aan hulpmiddelen van de Benelux vindt u bij ons altijd een product dat het leven gemakkelijker maakt. Onze medewerkers fungeren als trendwatchers. Voortdurend wordt het assortiment van Hulpmiddelen Nederland uitgebreid. U vindt bij ons de nieuwste producten die u ondersteunen bij het zelfstandig leven en om dit te kunnen blijven doen.

 

Hulpmiddelen Nederland staat er voor in dat de producten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften.

Een door Hulpmiddelen Nederland, fabrikant of importeur als garantie aangeboden regeling doet niets af aan de rechten en vorderingen die u als consument ter zake van een tekortkoming in de nakoming van de verplichtingen van de ondernemer jegens Hulpmiddelen Nederland kan doen gelden op grond van de wet en/of de overeenkomst op afstand.

Retourneren
 

Herroepingsrecht bij levering van producten:

Bij de aankoop van producten heeft de u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens u.

Tijdens deze termijn zal u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, zal u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Hulpmiddelen Nederland retourneren, conform de door de Hulpmiddelen Nederland verstrekte redelijke en duidelijke instructies

Kosten in geval van herroeping:

Indien u gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor uw eigen rekening.

Indien de u een bedrag betaald heeft, zullen wij van Hulpmiddelen Nederland dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.

Uitsluiting herroepingsrecht:

Indien u niet over een herroepingsrecht beschikt, kan dit door Hulpmiddelen Nederland alleen worden uitgesloten indiende Hulpmiddelen Nederland dit duidelijk in het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld.

Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

a. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
b. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
c. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
d. die snel kunnen bederven of verouderen;
e. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
f. voor losse kranten en tijdschriften;
g. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.


← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzenden vanaf €75 • Ons nieuwe adres in Tilburg: Groenstraat 117 B (bij Jumbo Academy) • Wij zijn gesloten van 16 juli t/m 27 juli - 2024 • Meer dan 2.000 artikelen Verbergen