Logo

Aan- en uittrekhulp Doff n' Donner Basis

€57,95

Beschikbaarheid: Beschikbaar

SKU: DND- 1- REG

Snel en comfortabel:De Doff n' Donner aan- en uittrekhulp heeft de vorm van een waterballon. Dit heeft als voordeel dat u de kous kunt rollen en duwen in plaats van uittrekken en trekken wat de meeste aantrekhulpen doen. Op deze manier kunt u of uw zorgverlener de compressiekous sneller en comfortabeler aantrekken. Bovendien verlengt de Doff n’ Donner de levensduur van de kous, omdat er niet aan de kous wordt getrokken en niet onnodig wordt uitgerekt.
De Doff n’ Donner voegt zich moeiteloos aan de kous en de vorm van uw ledemaat. Hierdoor rolt het aan- en uittrekhulpmiddel eenvoudig en direct over bandages, ingesmeerde of natte ledematen en zelfs pleisters. Deze aantrekhulp heeft een open teen en een siliconen boord.
Uittrekken van de kous:
Het uittrekken van compressiekousen werkt eigenlijk precies hetzelfde als het rollen van uw kousen. U rolt namelijk de kous van uw been af. Een groot voordeel van de Doff n' Donner is dat wanneer u de kous op de juiste manier afrolt deze ook weer gereed is om opnieuw te worden aangetrokken. Als u de kous 's avonds opgerold op de Doff n' Donner laat zitten, trekt u de kous in de ochtend in een oogwenk weer aan.

Hygiëne:

U kunt de Doff n’ Donner schoonmaken met normale zeep en water, maar gebruik bij voorkeur een antibacteriële zeep.

Attentie:

U vindt op doffanddonner.eu een groot aantal video's voor diverse scenario's.

Afmetingen 0 / 0 / 0
Gewicht 1
Volume 0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product.

Schrijf een review
← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzenden vanaf €75 • Binnenkort wordt ons nieuwe adres in Tilburg: Groenstraat 117 A (bij Jumbo Academy) • Meer dan 2.000 artikelen Verbergen