Logo

Aantrekhulp Rosy FOX Easy Socks - groen

€37,95

Beschikbaarheid: Beschikbaar

SKU: 22230008

De sokaantrekhulp FOX Easy Socks is een zeer gebruiksvriendelijke sokaantrekhulp die niet alleen ondersteuning biedt bij het aan- en uittrekken van uw sokken, maar ook direct fungeert als extra grote schoenlepel. Voor elk type gewone heren- en dameskousen. Niet geschikt voor steunkousen. De FOX Easy Socks aantrekhulp is zo gevormd dat de gebruiker gemakkelijk een sok over het uiteinde van de sokaantrekhulp kan schuiven. De FOX Easy Socks is voorzien van een kleine inkeping waar de sok in valt. Deze inkeping helpt voorkomen dat de sok tijdens het aantrekken van de aantrekhulp glijdt. De grote opening van de sokaantrekhulp maakt het gemakkelijker om de sok om uw voet te trekken.

De bovenkant van de Fox Easy Socks sokaantrekhulp is voorzien van een schoenlepel. De schoenlepel aan de sokaantrekhulp maakt het mogelijk om de Fox Easy Socks niet alleen te gebruiken met het aantrekken sokken, maar ook bij het aantrekken van uw schoenen. De Fox Easy Socks voorkomt hiermee dat u meerdere hulpmiddelen nodig heeft voor het aan- en uittrekken van uw sokken en schoenen.

Productspecificaties:
Kleur: groen.
Lengte: 51 cm.
Breedte onderzijde: 14 cm.
Materiaal: plastic.

Afmetingen 0 / 0 / 0
Gewicht 1
Volume 0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product.

Schrijf een review
← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzenden vanaf €75 • Ons nieuwe adres in Tilburg: Groenstraat 117 B (bij Jumbo Academy) • Meer dan 2.000 artikelen Verbergen