Logo

Binnenrollator Let's Go Indoor - Trust Care - beuken/zilver

€289,95

Beschikbaarheid: Beschikbaar

SKU: PR30285

De Let's Go indoor rollator is smal en makkelijk manoeuvreerbaar in kleinere ruimtes. Biedt ondersteuning en is veilig in alle situaties. Speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis, zoals bijvoorbeeld in de keuken of badkamer als trolley of tafeltje. Deze rollator heeft een afneembaar dienblad waarop u bijvoorbeeld een bord of kop koffie kunt plaatsen om mee te nemen. Onder het blad kunt u een stoffen tasje hangen waarin kleine voorwerpen passen.


De Let’s Go indoor rollator rijdt geruisloos over allerlei soorten vloerbedekking. Ook de rand van een vloerkleed vormt geen obstakel.De rembeugel is met één hand te bedienen. Druk de rembeugel omlaag om de parkeerrem in te schakelen en veilig te kunnen zitten en opstaan.

De brede beugel zorgt ervoor dat u de rollator over de hele breedte kunt vastpakken. Over de gehele breedte is deze beugel voorzien van een zachte bekleding van rubber voor een goede grip.Inclusief dienblad en stoffen mandje.Kenmerken:

Handgrepen in hoogte verstelbaar van 79 -90 cm.,

Hoogte dienblad: 68 cm.,

Lengte: 63 cm.,

Breedte: 52 cm.,

Gewicht: 6 kg.

Afmetingen 0 / 0 / 0
Gewicht 1
Volume 0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product.

Schrijf een review
← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzenden vanaf €75 • Ons nieuwe adres in Tilburg: Groenstraat 117 B (bij Jumbo Academy) • Meer dan 2.000 artikelen Verbergen