Logo

Bloeddrukmeter Visomat Comfort 20/40

De Visomat Comfort 20/40 is een draadloze, volautomatische en klinisch gevalideerde bovenarmbloeddrukmeter.

€69,95

Beschikbaarheid: Beschikbaar

SKU: PZN-04181866

De Visomat Comfort 20/40 is een draadloze, volautomatische en klinisch gevalideerde bovenarmbloeddrukmeter. U bent gegarandeerd van een zeer betrouwbare en nauwkeurige meting, doordat er een foutmelding wordt gegeven als het manchet niet goed is omgelegd én/of als er een hartritmestoornis wordt waargenomen. De meting start direct bij het oppompen van het manchet en stopt zodra de juiste oppomphoogte bereikt is. Met als resultaat: goed en snel inzicht in uw bloeddrukwaarden, hartslag en elasticiteit van de bloedvaten, én dat zonder onnodige druk.
De gemeten resultaten – evenals eventuele onregelmatigheden – worden overzichtelijk weergegeven op het duidelijke display. Benieuwd naar uw gemiddelde waarden? Ook dit wordt getoond op het display. Het geheugen van de bovenarmbloeddrukmeter biedt ruimte voor 2x 60 geheugenplaatsen (geschikt voor 2 personen).

De Visomat Comfort 20/40 bloeddrukmeter wordt geleverd inclusief (bewaar-) etui en manchet, geschikt voor een bovenarmomtrek van 23 – 43 cm.

Gewicht: 400 gram;

Inclusief (Aa) batterijen;

Meetmethode: Oscillometrisch;

Klinisch gevalideerd:

Comfortabele manchet 23 – 43 cm.;

Groot display.Fabrieksgarantie: 5 jaar (manchet 1 jaar).

Afmetingen 0 / 0 / 0
Gewicht 1
Volume 0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product.

Schrijf een review
← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzenden vanaf €75 • Ons nieuwe adres in Tilburg: Groenstraat 117 B (bij Jumbo Academy) • Meer dan 2.000 artikelen Verbergen