Logo

City rollator - antraciet

€189€169

Beschikbaarheid: Beschikbaar

SKU: 10050016

De MultiMotion City is een lichtgewicht rollator die compact kan worden opgeborgen. Deze aluminium rollator is standaard voorzien van handremmen met een parkeerrem. De MultiMotion City rollator heeft een stevige zitting en een rugband waardoor men comfortabel op de rollator kan zitten. Standaard wordt de City rollator geleverd met een kleine, gesloten tas. Hij is beschikbaar in de kleur antraciet en champagne.Om de rollator op te vouwen word de zitting omhoog getrokken. Om de rollator dubbel op te vouwen moeten er 4 schroefknoppen uit het frame worden gedraaid, de rollator word dan een compact pakketje van 63 x 34 x 28 cm en past dan in de (optioneel te bestellen) draagtas. Als de rollator regelmatig dubbel opgevouwen moet worden om bijvoorbeeld in een auto te vervoeren dan raden we de MultiMotion Double aan, deze is veel sneller dubbel op te vouwen.


Optioneel zijn er extra zachte softwielen, een dienblad, een handige opbergtas en een luxe, gesloten boodschappentas beschikbaar.Specificaties:

Totaal gewicht: 7,8 kg.;

Totale hoogte handgrepen: 81,5 cm. – 94,5 cm.;

Zithoogte: 54,5 cm.;

Zitbreedte: 45 cm.;

Totale breedte (breedste punt): 69 cm.;

Totale lengte: 67 cm.;

Totale breedte ingeklapt staand: 31 cm.;

Totale maat dubbel ingeklapt: 66 cm. x 31 cm. x 39 cm. (LxBxH);

Gebruikersgewicht: 113 kg.;

8 inch wielen

Beschikbare kleuren: antraciet en champagne

Afmetingen 0 / 0 / 0
Gewicht 1
Volume 0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product.

Schrijf een review
← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzenden vanaf €75 • Ons nieuwe adres in Tilburg: Groenstraat 117 B (bij Jumbo Academy) • Meer dan 2.000 artikelen Verbergen