Logo

Deelbare scootmobiel Pride GoGo LX CTS 3-wiel - rood

€1.645,00

Beschikbaarheid: Beschikbaar

SKU: S50LX

De GoGo® LX met CTS (Comfortabele-Trac Suspension) zorgt voor ongeëvenaarde prestaties en eigenschappen van de mobiliteit. Featuring CTS onafhankelijke voor-en achterwielophanging, strakke stijl, eenvoudige-demontage en standaard verlichting, de GoGo LX met CTS Suspension is het meest geavanceerde mobiliteitsproduct op de markt. Waar veel scootmobielen weinig bescherming bieden tegen een ruw en oneffen terrein, dempt deze scootmobiel de vibraties die door het frame van de scootmobiel worden opgevangen om iedere maal weer een ontspannende rit te maken.

Ondanks de grote hoeveelheid aan voorzieningen, is de Pride GoGo LX CTS 3 nog steeds een zeer draagbare en handige scootmobiel.


Met de gemakkelijke demonteringsfunctie kunt u de scootmobiel slechts met één hand in vijven delen en met het zwaarste onderdeeldeel dat slechts 16,6 kg weegt, kunt u het veilig en gemakkelijk in de kofferbak van uw auto plaatsen. Dankzij de externe oplaad mogelijkheid kunt u de scootmobiel gemakkelijk in de auto achterlaten of in een garage of schuur bewaren terwijl de accu’s worden opgeladen. Tevens een oplaadaansluiting op het stuur. Door de compacte afmetingen is deze scootmobiel ideaal om te manoeuvreren in krappe ruimtes zoals als gangpaden in winkels en een krappe galerij.

Levering inclusief:
Boodschappenmand.
Armleuningen wegklapbaar en afneembaar.
Draaibare zitting voor makkelijk in en uit stappen, hoogte verstelbaar.
2 sets eenvoudig verwisselbare panelen rood, blauw.
Accupakket (2x 12V- 17/ 18Ah) en lader.


Specificaties:
Maximum snelheid: 3-wiel: 7 km/u.;
Bodemvrijheid: 3.8 cm. (bij motor);
Max. gebruikersgewicht 136 kg.;
Draaicirkel: 3-wiel: 85.1 cm.;
Total Lengte: 3-wiel: 101 cm.;
Total Breedte: 52.1 cm.;
Aandrijving: 24-volt DC motor, gesloten transaxle.;
Accu lader: buitenboord;
Lader per lading bereik: 3-wiel: tot 15.2 km.;
Gewicht zonder batterijen: 3-wiel: 38.7 kg.;
Zwaarste onderdeel: 3-wiel: 15.4 kg. (voorste deel).

Afmetingen 0 / 0 / 0
Gewicht 1
Volume 0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product.

Schrijf een review
← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzenden vanaf €75 • Binnenkort wordt ons nieuwe adres in Tilburg: Groenstraat 117 A (bij Jumbo Academy) • Meer dan 2.000 artikelen Verbergen