Logo

Douchestoel Backup met fijn- afstelling poot en geschikt voor lange personen- grijs

€149,00

Beschikbaarheid: Beschikbaar

SKU: BFSC3001

Hoogte instelbaar:De zithoogte kan met behulp van de veerklemmen in 8 stappen van 2,5 cm ingesteld worden van 44 tot 64 cm. Dit maakt de Backup douchestoel eveneens geschikt voor lange personen.
Uitvoering:

De structuur van het oppervlak van de afneembare polyurethaan zitting voorkomt uitglijden en bevordert het wegstromen van water met zeepresten.

De polyurethaan delen zijn hol van binnen. Door even de warme douche op het materiaal te houden warmen deze onmiddellijk op tot een aangename temperatuur aan de huid.

Een van de poten is met een FIJN- AFSTELLING uitgevoerd om de stoel overal stabiel te kunnen neerzetten.

De met gummi- doppen uitgevoerde voetjes verhinderen het glijden van de stoel mocht de douchevloer glad zijn.Rugleuning voor meer comfort:

De douchestoel kan met en zonder rug gebruikt worden. De demontabele en in diepte verstelbare rug is meegeleverd.

De rugleuning is in twee verschillende standen in te stellen met een zitdiepte- verschil van 1 cm. en is zodanig ontworpen dat de onderrug ondersteund wordt waarbij het bovenlichaam veel vrijheid heeft om te bewegen.Duurzaam en sterk:

De Backup douchestoel voldoet aan de eisen van de EU Richtlijn 93/42 voor medische producten. De stoel is getest en toegelaten voor gebruikers met een gewicht tot 150 kg.


Afmetingen 0 / 0 / 0
Gewicht 1
Volume 0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product.

Schrijf een review
← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzenden vanaf €75 • Ons nieuwe adres in Tilburg: Groenstraat 117 B (bij Jumbo Academy) • Meer dan 2.000 artikelen Verbergen