Logo

Douchewandzitting Etac- Relax opklapbaar kleur wit

€299,95

Beschikbaarheid: Beschikbaar

SKU: 81703010

Het nemen van een douche is een van de kleine dagelijkse geneugten. Het biedt even de mogelijkheid om weg te dromen. En met de geheel opklapbare Etac Relax wandgemonteerde douchewandzitting kunt u rustig gaan zitten en genieten van een weldadige douche. De Relax douchewandzitting is ontworpen met aandacht voor de details, zodat douchen een plezierige ervaring kan zijn. Minimalistisch Scandinavisch design tegenover maximaal comfort in een stijlvolle badkamer. U kunt comfortabel zitten dankzij het afgeronde, ergonomische ontwerp van de zitting. Etac Relax heeft een ruim zitoppervlak, ondanks de compacte installatiematen. Neergeklapt een stijlvolle verschijning, maar opgeklapt minstens zo fraai. Compact en ruimtebesparend. En een snelle montage met slechts drie montagepunten.
De Etac relax douchewandzitting is in verschillende variaties en tevens in kleur grijs verkrijgbaar.

Douchewandzitting met een anti-slip oppervlak. Ontworpen om de beste grip te geven op het moment dat dat nodig is. Afmetingen: Breedte: 40 cm. Diepte neergeklapt: 45 cm. Diepte opgeklapt: 8 cm. Gebruikersgewicht: 125 kg.

Afmetingen 0 / 0 / 0
Gewicht 1
Volume 0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product.

Schrijf een review
← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzenden vanaf €75 • Post COVID-19 of anders! Openingstijden kunnen dan helaas afwijken • Meer dan 2.000 artikelen Verbergen