Logo

Drinkbeker HandSteady

€29,95

Beschikbaarheid: Beschikbaar

SKU: PR65680

De drinkbeker HandSteady is een nieuwe drinkbeker met een draaibaar handvat waardoor de beker met behulp van de zwaartekracht recht blijft, zelfs bij tremoren.
De drinkbeker kantelt eenvoudig zonder uw elleboog omhoog te brengen of uw pols te buigen.Het ergonomische handvat is groot genoeg voor vier vingers.
Deze lichtgewicht drinkbeker heeft een deksel met een drinkopening waar ook een rietje in geplaatst kan worden. Door het gebruik van de deksel morst u minder, drinkt u makkelijker en blijft uw drank langer warm.
De HandSteady is geschikt voor personen met: tremoren, spierverslapping, gewrichtspijn, stijfheid, spierpijn, slikproblemen en verminderde motoriek.

Inhoud 250 ml., vaatwasmachinebestendig, niet geschikt voor de magnetron, geschikt voor warme en koude dranken, licht van gewicht, vlekbestendig en robuust.
Afmetingen 0 / 0 / 0
Gewicht 1
Volume 0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product.

Schrijf een review
← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzenden vanaf €75 • Binnenkort wordt ons nieuwe adres in Tilburg: Groenstraat 117 A (bij Jumbo Academy) • Meer dan 2.000 artikelen Verbergen