Logo

Lichtgewicht Rollator Gemino 60 - zilvergrijs

Zoekt u een extra stevige rollator die meer stabiliteit biedt en past bij uw actieve levensstijl? De Gemino 60 heeft niet alleen een zeer stevige constructie, maar is ook nog lichtgewicht.

€494,00

Beschikbaarheid: Beschikbaar

SKU: 7160000

Gemino 60 rollator lichtgewicht, maar ijzersterk


Zoekt u een extra stevige rollator die meer stabiliteit biedt en past bij uw actieve levensstijl? De Gemino 60 heeft niet alleen een zeer stevige constructie, maar is ook nog lichtgewicht.


Voordelen van de Gemino 60 rollator  • Robuuste design voor ultieme stabiliteit

  • Geschikt voor op elk terrein

  • Extra breed voor meer loopruimte

  • Extra stevige mand met een draagkracht van 10 kg.

  • IJzersterk, maar toch lichtgewicht

  • Geen luchtbanden, dus geen lekkages

  • Massief rubberen banden


Ongekend comfort en veiligheid op elk terrein


Wilt u de bossen ingaan met uw kleinkinderen of huisdier? Geen probleem! De Gemino 60 is uitstekend voor buiten gebruik. U kunt de rollator overal meenemen, zonder zich zorgen te hoeven maken over de stabiliteit ervan. De Gemino 60 rollator is extra breed gebouwd en heeft grotere banden. Hierdoor heeft u meer stabiliteit op oneffen terreinen. Daarbij is de mand ook steviger en kunt u er gerust wat extra spullen in kwijt. Gelukkig blijft de Gemino 60 lichtgewicht, zelfs met het robuuste design en grote wielbasis. De rollator is dus alsnog makkelijk mee te nemen!


Meer comfort


Uiteraard kunt u de rollator ook binnen gebruiken. Binnen, buiten, waar u maar wilt! Als actieve gebruiker zult u er alleen maar plezier van hebben. De extra grote en zachte wielen zorgen voor maximale veiligheid en comfort. Hierdoor rijdt de Gemino 60 moeiteloos over vrijwel elke obstakel heen.


Optimale stabiliteit, veiligheid en zekerheid dankzij de banden


U heeft vast wel eens gehoord van rollators met luchtbanden. Maar weet u ook waarom deze zo gewild zijn? Of wat de voordelen hiervan zijn? Een rollator met luchtbanden biedt simpelweg meer comfort. Maar een nadeel hiervan is dat de banden lek gaan of leeg lopen. Met te zachte banden loopt u zwaarder en is meer kracht nodig.


Goed nieuws! De Gemino 60 heeft dezelfde eigenschappen als rollators met luchtbanden, maar dan zonder de nadelen ervan. De banden van de Gemino 60 zijn namelijk gemaakt van massief rubber. Dit zorgt voor optimale stabiliteit, veiligheid en zekerheid!

Maximum gebruikersgewicht: 150 kg.
Aanbevolen gebruikerslengte: 250 cm. - 200 cm.
Maximum lading in mand: 10kg.
Totale lengte: 74 cm.
Totale breedte: 64 cm.
Totaal gewicht: circa 8 kg.
Breedte tussen handvaten: 51 cm.
Zithoogte: 62 cm.
Totale hoogte: 76 cm. - 95 cm. 

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product.

Schrijf een review
← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzenden vanaf €75 • Post COVID-19 of anders! Openingstijden kunnen dan helaas afwijken • Meer dan 2.000 artikelen Verbergen