Logo

Lichtgewicht Rollator Gemino 30

De GEMINO 30 is een echte blikvanger! Deze trendy rollator zal jouw verwachting op het gebied van comfort, veiligheid en design zeker overtreffen.

€424,00

Beschikbaarheid: Beschikbaar

SKU: 7100000-CH

De GEMINO 30 is een echte blikvanger! Deze trendy rollator zal jouw verwachting op het gebied van comfort, veiligheid en design zeker overtreffen. De moderne vormgeving straalt kwaliteit en klasse uit en past helemaal bij jouw actieve lifestyle!
Daarnaast combineert deze lichtgewicht rollator een goede wendbaarheid met maximale stabiliteit, zodat je onafhankelijk bent en volop van het leven kan genieten.


Een bekroond ontwerp


De GEMINO 30 is niet zomaar een loophulpmiddel. Met onze award-winning GEMINO 30 rollator krijg je ‘the best of the best’. De GEMINO 30 is erkend door internationale design instituten zoals Red Dot, iF en het Duitse consumententijdschrift Öko-Test. Een lichtgewicht design, innovatieve functionaliteit, hoogwaardige materialen en moderne styling - voor eenvoudig en veilig gebruik en een betere kwaliteit van leven!


Een comfortabele wandelervaring


Comfortabel wandelen, dat is wat je kan verwachten van de GEMINO 30. De hoogte-instelling met memoryfunctie zorgt ervoor dat de duwhandvatten altijd in de juiste positie staan. Door het unieke vouwkliksysteem neem je de rollator eenvoudig mee in de auto of opbergen in huis. De rollator is makkelijk te hanteren, zelfs in opgevouwen positie. Daarnaast heeft de rollator een brede zitting, voor wanneer je wilt uitrusten tijdens het wandelen.


Veilig en comfortabel op pad


De ergonomisch gevormde handvatten met antislip zorgen ervoor dat je de rollator en de remmen eenvoudig kan bedienen. De trapdoppen zorgen ervoor dat je makkelijk en veilig de stoep op en af kan komen en door de beschermende stootranden manoeuvreer je probleemloos overal langs. Door de zes geïntegreerde reflectoren aan alle kanten van de rollator ben je goed zichtbaar, zelfs in het donker. Voor extra veiligheid kan je als optie verlichting toevoegen aan jouw lichtgewicht rollator.


Totale breedte:60 cm.

Totale hoogte:78 - 100 cm.

Totale lengte:65 cm.

Hoogte gevouwen:80 cm.

Lengte gevouwen:65 cm.

Breedte gevouwen:23 cm.

Zithoogte:62 cm.

Draaicirkel:84 cm.

Breedte tussen duwhandvatten:47 cm.

Hoogte van gebruiker:150 - 200 cm.


Maximale gebruikersgewicht:150 kg.

Gewicht vanaf:7.4 kg.

Maximale lading in mand:5 kg.
Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product.

Schrijf een review
← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzenden vanaf €75 • Ons nieuwe adres in Tilburg: Groenstraat 117 B (bij Jumbo Academy) • Meer dan 2.000 artikelen Verbergen