Logo

Mop Cenocco met emmer 360 gr. rotatie- groen

€39,95

Beschikbaarheid: Beschikbaar

SKU: CC-9057G

SUPER ECONOMISCHE KRACHT / TIJD / ELEKTRICITEIT:Gebaseerd op het innovatieve ontwerp en de theorie van uitdroging, reinigt het met een 100% effect en uitdroging volledig zonder handen in het water te steken. Het heeft de volgende voordelen: geen verlies van fysieke inspanningen, niet nodig om in te pluggen, werkt gemakkelijk, volwassenen en kinderen kunnen goed gebruiken.
REINIGING DROOG / NATTE / ZONDER SPOOR / ZEKER:

De nieuwe uitdroging regelt automatisch het percentage drogen en vochtigheid. Het heeft de mogelijkheid om stof te reinigen, te absorberen, tijd te besparen, snel en veilig te drogen. Het bezemhoofdontwerp dat 360 ° kan worden gedraaid, kan elke hoek gemakkelijk bereiken. Unieke vezels kunnen krachtig reinigen zonder de vloer en een ander oppervlak te beschadigen.GEMAKKELIJK GEBRUIK / VREUGDE EN GEZOND:

Het keurt technologisch ontwerp goed en kan de last van de handen verminderen. Hij zal je nooit vermoeien en verwondingen veroorzaken. Het helpt u snel, comfortabel en gezond te reinigen.JE KUNT HET HUISHOUDEN VINDEN AAN DIT PRODUCT:

Keur het spel van milieu-uitbreiding goed aan en maak eenvoudig de omgeving van uw huis schoon zoals in de badkamer / keuken / woonkamer / slaapkamer. Deze bezem is gelijk aan tien normale bezems. Hiermee kunt u rustig huiswerk maken en geld besparen.MEERDERE GEBRUIKEN:

Het kan worden gebruikt als een mini-uitdrogingsapparaat dat geschikt is voor gewone producten / washandjes en soortgelijke producten. Dit kunnen commerciële of openbare ruimtes zijn, zoals verschillende soorten vloeren, ramen en glazen / was de auto en polijst verschillende onderdelen.

Afmetingen 0 / 0 / 0
Gewicht 1
Volume 0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product.

Schrijf een review
← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzenden vanaf €75 • Ons nieuwe adres in Tilburg: Groenstraat 117 B (bij Jumbo Academy) • Wij zijn gesloten van 16 juli t/m 27 juli - 2024 • Meer dan 2.000 artikelen Verbergen