Logo

Noodoproep horloge SmartWatcher - SPIRIT met SAMSUNG Galaxy Watch Active2

€370,00

Beschikbaarheid: Beschikbaar

SKU: SM4000

Dankzij de SmartWatcher® personenalarm horloges, kunnen u en uw dierbaren zich veilig en gerust voelen, zowel thuis als onderweg. In geval van nood kan met één druk op de knop hulp worden geregeld. Familieleden en mantelzorgers die het alarm ontvangen, identificeren uw locatie nauwkeurig via GPS en kunnen met u praten via de ingebouwde microfoon en luidspreker. U kunt zich ook abonneren op een professionele meldkamer.
De nieuwste toevoeging aan het SmartWatcher® assortiment is de SmartWatcher® SPIRIT met SAMSUNG Galaxy Watch Active2; een zeer hoogwaardig personenalarm horloge. Dankzij de IP68 waterbestendigheid gradatie kunt u het horloge onder de douche aanhouden. De SPIRIT is het kleinste en lichtste personenalarm horloge in diens categorie en kan, dankzij het elegant design, bij elke gelegenheid worden gedragen.

Kenmerken:

Zwitserse software, elegant design, waterdicht, geolocalisatie, Nederlands- en Franstalige helpdesk.

De SmartWatcher® SPIRIT is geoptimaliseerd voor de veiligheid, andere functies zijn niet beschikbaar op dit apparaat. Bij dagelijks gebruik toont het horloge de tijd.• 4G LTE

• eSIM met Europese dekking

• Geolocalisatie (GPS, Glonass, Beidou, Galileo)

• IP 68 waterbestendigheidGeoptimaliseerd voor de veiligheid, werkt dit

horloge alleen samen met een SmartWatcher®

abonnementsdienst van uw keuze.SmartWatcher abonnement afsluiten

Het afsluiten van een SmartWatcher abonnement gebeurt direct bij SmartWatcher Technologies en de (web)winkel waar de SmartWatcher gekocht is, zijn hier niet bij betrokken.Het abonnement kan online alleen met een creditcard worden afgesloten.Mocht er in de directe omgeving geen creditcard voorhanden zijn, dan kan een horloge ook handmatig geregistreerd worden middels het formulier Afsluiten abonnement SmartWatcher wat u via downloads kunt downloaden.

Afmetingen 0 / 0 / 0
Gewicht 1
Volume 0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product.

Schrijf een review
← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzenden vanaf €75 • Ons nieuwe adres in Tilburg: Groenstraat 117 B (bij Jumbo Academy) • Wij zijn gesloten van 16 juli t/m 27 juli - 2024 • Meer dan 2.000 artikelen Verbergen