Logo

Relax douchezitting Etac - wit

Geniet en relax. Het nemen van een douche is een van de kleine dagelijkse geneugten. Het biedt even de mogelijkheid om weg te dromen.

€299,95

Beschikbaarheid: Beschikbaar

SKU: ALM81703010

Geniet en relax

Het nemen van een douche is een van de kleine dagelijkse geneugten. Het biedt even de mogelijkheid om weg te dromen. En met de opklapbare Etac Relax wandgemonteerde douchezitting kunt u rustig gaan zitten en genieten van een weldadige douche.

De Relax douchezitting is ontworpen met aandacht voor details zodat douchen een plezierige ervaring kan zijn. Minimalistisch Scandinavisch design tegenover maximaal comfort in een stijlvolle badkamer.

U kunt comfortabel zitten dankzij het afgeronde, ergonomische ontwerp van de zitting. Etac Relax heeft een ruim zitoppervlak, ondanks de compacte installatiematen. Neergeklapt een stijlvolle verschijning, maar opgeklapt minstens zo fraai. Compact en ruimtebesparend. En een snelle montage met slechts drie montagepunten.

De Etac relax douchezitting is in verschillende variaties verkrijgbaar.

Fraaie, stijlvolle opklapbare douchezitting.
Breedte 40 cm.
Diepte neergeklapt 45 cm.
Diepte opgeklapt 8 cm.
Maximaal gebruikersgewicht: 125 kg

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product.

Schrijf een review
← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzenden vanaf €75 • Post COVID-19 of anders! Openingstijden kunnen dan helaas afwijken • Meer dan 2.000 artikelen Verbergen