Logo

Rollator B+B Alevo Carbon by Porsche Design M - aubergine

€599,00

Beschikbaarheid: Beschikbaar

SKU: BBALCA-AU

De Alevo Carbon weegt maar slechts 6,0 kg. en is één van de lichtste loophulpmiddelen in zijn klasse. Carbon is een ultramodern materiaal dat voornamelijk wordt gebruikt in de ruimtevaartindustrie. Het materiaal wordt gekenmerkt door zijn lichtheid en duurzaamheid en past perfect bij de ontwerpen van Porsche Design Studio. De remkabels zijn netjes weggewerkt in het frame van de rollator, dit voorkomt dat u ergens achter kunt blijven haken.
De Alevo Carbon is voorzien van ergonomische handgrepen met parkeerrem. De hoogte van de handgrepen is zeer makkelijk in te stellen door simpelweg een knopje in te drukken. Aan de binnenzijde van de duwstang kunt u cijfers aflezen waardoor het zeer eenvoudig is de handgrepen links en rechts op de juiste hoogte in te stellen.

De dichte, gepolsterde zachte zitting is zeer comfortabel en de rugsteun biedt goede ondersteuning u tijdens het zitten. Het lage gewicht van de rollator biedt de Alevo Carbon maximale wendbaarheid en vergemakkelijkt de bediening. Bijvoorbeeld bij vervoer per auto of tijdens het reizen met bus, trein, vliegtuig of boot. De rollator is eenvoudig horizontaal in te vouwen vanuit staande positie.

Materiaal: aluminium;

Duwhandatten (verstelbaar): 81 cm. – 96 cm.;

Afmeting zitting: 44 cm. x 22 cm.;

Zithoogte: 58,5 cm.;

Totale breedte: 62,5 cm.;

Totale lengte: 69 cm.;

Lichtaamslengte: 159 cm. – 190 cm.;

Afneembare tas (max. capaciteit 5 kg.);

Remhendels voorzien van parkeerrem;

Comfort rugsteun (in hoogte verstelbare);

Max. gebruikersgewicht: 130 kg.;

Totaal gewicht: 6 kg.

Afmetingen 0 / 0 / 0
Gewicht 1
Volume 0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product.

Schrijf een review
← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzenden vanaf €75 • Ons nieuwe adres in Tilburg: Groenstraat 117 B (bij Jumbo Academy) • Meer dan 2.000 artikelen Verbergen