Logo

Rollator en rolstoel Rollz Motion standaard - wit

De Rollz Motion is een rollator en rolstoel in één. De rollator-rolstoel wordt geleverd met een 3-in-1 rolstoelpakkethouder.

€978,00

Beschikbaarheid: Beschikbaar

SKU: RM-W

Twee in een
De Rollz Motion is een rollator en rolstoel in één. De rollator-rolstoel wordt geleverd met een 3-in-1 rolstoelpakkethouder. Deze combinatie zorgt er voor dat u tijdens een uitstapje beide hulpmiddelen bij u heeft en altijd de juiste ondersteuning ter beschikking heeft. Zo kunt u zelfstandig lopen met de rollator en voortgeduwd worden in de rolstoel. De Rollz Motion beschikt over twee comfortabele zitopties. Zo kunt u plaatsnemen op de rollator of in de rolstoel. Ideaal als u even tot rust wilt komen. Deze veelzijdige rollator-rolstoel vergroot uw bewegingsvrijheid en draagt bij aan een aangenaam en actief leven. De Rollz Motion is vanuit een ergonomisch oogpunt ontworpen. Daarnaast heeft de rollator-rolstoel een eigentijdse stijl. 


Comfort
De Rollz Motion rollator-rolstoel is eenvoudig in gebruik. In een handomdraai en met weinig kracht kunt u de rollator ombouwen naar een rolstoel en andersom. Hiervoor hoeft u ook geen gereedschap te bruiken. Door het bovenste deel van de zitting van de rollator naar boven te trekken, de duwbeugels naar achteren te draaien en de voetsteunen vast te klikken wordt de rollator getransformeerd naar een rolstoel. De rolstoel is voorzien van een comfortabele stoel met stevige rugsteun. Door de zitting omhoog te trekken kunt u de rollator-rolstoel eenvoudig en snel inklappen. De compacte rollator-rolstoel kan eenvoudig opgetild worden om zo te worden vervoerd of te worden opgeborgen. 


Steun
Tijdens het gebruik van de Rollz Motion ervaart u optimale steun, zodat u stabiel en vol vertrouwen loopt. De rollator-rolstoel is voorzien van zwenkbare voorwielen en daardoor zeer wendbaar en licht bestuurbaar. Het is mogelijk om de hoogte van de handvatten in te stellen op basis van uw lichaamslengte, zodat u rechtop loopt. De voetsteunen zijn ook verstelbaar. De rollator-rolstoel is voorzien van remmen die in alle weersomstandigheden goed en veilig functioneren. Om makkelijk hoogtes te overbruggen beschikken beide achterwielen over drempelhulpen.


Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en twee uitvoeringen, de Small en de Medium. Wij raden de small uitvoering aan als uw lengte kleiner dan 160 cm. is. De medium uitvoering raden wij u aan bij een lengte vanaf 160 cm. 
 


Productspecificaties
Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product.

Schrijf een review
← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzenden vanaf €75 • Ons nieuwe adres in Tilburg: Groenstraat 117 B (bij Jumbo Academy) • Meer dan 2.000 artikelen Verbergen