Logo

Rollator Let's Shop Trust Care

€489,00

Beschikbaarheid: Beschikbaar

SKU: TCLS102

De Trust Care Lets Shop is een design rollator met een extra grote tas voor al uw boodschappen. Hij heeft een grote tas met een inhoud van 25 liter.
De Trust Care Lets Shop is stabiel en heeft een stevig zitje. De remkabels zijn mooi weggewerkt in het frame. De handvatten kunt u met een drukknop op hoogte verstellen.Het model weegt maar 6,9 kg en kan een maximaal gewicht van 130 kg dragen.
In de boodschappentas zit een uitneembare ts zodat u makkelijk de boodschappen eruit kunt halen.
Als u het zitje omhoog trekt dan klapt de rollator in. Inklappen is ook mogelijk met de boodschappen tas erop indien deze leeg is."Stabiliteit en materialen":

Dit nieuwe model van de Trust care lijn is in zijn stabiliteit gelijkwaardig aan de andere modellen in de Trust care lijn. De afstand van de wielen tot elkaar is het zlefde gebleven en de ruimte tussen de twee achterwielen is ook nogsteeds het zelfde gebleven. Ook deze rollator is gemaakt van aluminium. Dat zorgt voor alle steun die u nodig hebt."Handvatten"

De handvatten van deze nieuwe rollator zijn een beetje aangepast van de bekende modellen van Trust Care. De handvatten van de Lets Shop zijn iet wat smaller dan en hebben niet de extra grip die de handvatten van Lets Fly wel hebben. Ze hebben nogsteeds de ergonomische vlappen om de druk over de hele hand te verdelen en aan het einde zit ook nog steeds de verhoging die er voor zorgen de greep fijn aanvoelt in u hand"Remmen":

De remmen van de Trust Care Lets Shop werken net zoals bij de andere modellen. Er is wel een andere aanpassing gemaakt maar dat is meer in het verstellen van de sterkte van de rem. Dit was bij de vorige rem systemen in het rem handvat verwerkt en soms moeilijk zelf te verstellen. Dat hebben ze dus aangepast om het voor iedereen veel makkelijker te maken. Nu zit het bij het achter wiel net boven de rem in het frame. het is een simpele draaisysteem die gewoon met de hand te verstellen is.

"In- en uitklappen"

Het inklappen van Lets Shop is iets anders dan de rest van de Trust Care lijn. Het is namelijk zo dat het koortje onder de zitting zit. Als u daar aan trekt is het mogelijk om de rollator op te klappen. Dit doe je om dan de handvatten naar elkaar toe te drukken tot dat er een haak vast klikt.Om de rollator weer uit te klappen moet je het moet je het haakje weer los maken. Als je dat hebt gedaan kunnen de handvatten weer uit elkaar geduwt worden. Om de rollator dan volledig uit te klappen moet je de zitting weer even aanduwen tot dat je een klik hoort. Dan pas is de rollator volledig uit geklapt en unt u hem weer veilig gebruiken."In hoogte verstellen"

De Trust Care Lets Shop is net zoals alle andere rollators in hoogte verstelbaar. Om dit te doen hebben ze het mechanisme van de Trust Care Lets Fly gepakt en een beetje aangepast. Ze hebben inplaats van de flipje dat je uit moet trekken bij de Lets Fly om de hoogte aan te passen nu een knop maakt die u moet indrukken. Na het indrukken van knop kunt u de hoogte van de handvatten op een van de 6 verschillende hoogtes zetten. Zo kunt u de rollator helemaal af stellen zoals u wilt."De wielen"

De banden van de Trust Care Lets Shop zijn wat kleiner dan die van de Trust Care Lets Fly & Lets Go Out. Ik heb het dan specifiek over de voor banden. Het is namelijk zo dat de Lets Fly en de Lets Go Out grote voorbanden hebben. Dit is omdat ze zijn ontworpen voor meerdere ondergronden. De Lets Shop is ontworpen voor een meer stedelijk gebruik en natuurlijk specifiek voor het doen van de boodschappen.

Grote boodschappentas: 25 liter;

Aanbevolen gebruikslengte: 150 cm. - 190 cm.;

In hoogte verstelbaar: 76 cm. - 95 cm.;

Maximaal gebruikersgewicht: 130 kg.;

Gewicht: 6,9 kg (lichtgewicht);

Max gebruikersgewicht: 130 kg.;

Zithoogte: 60 cm, zitbreedte: 41 cm.;

Afmetingen 0 / 0 / 0
Gewicht 1
Volume 0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product.

Schrijf een review
← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzenden vanaf €75 • Post COVID-19 of anders! Openingstijden kunnen dan helaas afwijken • Meer dan 2.000 artikelen Verbergen