Logo

Rollator neXus 3 standaard - zwart

De bestseller neXus3 rollator is een innovatief hulpmiddel met een hoge kwaliteit. De rollator heeft een ‘X’ frame ontwerp dat zich gemakkelijk van zijde tot zijde op laat vouwen.

€379,00

Beschikbaarheid: Beschikbaar

SKU: 470024

Rollator Nexus3 Standaard


De bestseller neXus3 rollator is een innovatief hulpmiddel met een hoge kwaliteit. De rollator heeft een ‘X’ frame ontwerp dat zich gemakkelijk van zijde tot zijde op laat vouwen. Dit zorgt er voor dat de rollator onafhankelijk kan staan in opgevouwen positie en dat het hulpmiddel minimale ruimte in beslag neemt. Een boodschappentas in plaats van een mand behoort tot de mogelijkheden!


De nieuwe neXus3 is de volgende stap vooruit als het gaat om optimale mobiliteit. Dankzij een ultracompact vouwsysteem en een stevige lichtgewicht constructie, is het met de neXus3 nu wel heel eenvoudig uw rollator te vervoeren en op te bergen.


Bijzonder kenmerk is ook het kabelvrije remsysteem, waardoor eventuele problemen met loshangende remkabels tot het verleden behoren. De stevige zitconstructie is voorzien van een comfortabel contourkussen. Dubbel gelagerde voorvorken zorgen voor soepel rijgedrag. Kleur zwart. Tevens in de kleuren blauw en rood verkrijgbaar.Specificaties  


Totale breedte: 70 cm.
Afstand tussen handgrepen: 44,5 cm.
Afstand tussen achterwielen: 47 cm.
Zithoogte: 61 cm.
Afmetingen zitting: 61 cm.
Hoogteverstelling handgrepen: 82,6 – 92,7 cm.
Gewicht: 7,3 kg.
Maximale gebruikersgewicht: 150 kg.


Naast de standaard zithoogte 61 cm. ook in laag en extra laag leverbaar.


 

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product.

Schrijf een review
← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzenden vanaf €75 • Ons nieuwe adres in Tilburg: Groenstraat 117 B (bij Jumbo Academy) • Wij zijn gesloten van 16 juli t/m 27 juli - 2024 • Meer dan 2.000 artikelen Verbergen