Logo

Rollator Provo Onderarmschalen - metallic rood

De Rollator Provo Onderarmschalen is een kwalitatief bewezen product. Voorzien van alle gemakken, biedt deze rollator u de benodigde comfort en veiligheid.

€379,00

Beschikbaarheid: Beschikbaar

SKU: RO4143AELOXXX

 Rollator Provo Onderarmschalen


De Rollator Provo Onderarmschalen is een rollator met een speciale handgrepen. De onderarmschalen staan hoger dan normalen duwstangen. Hierdoor loop je rechterop. De onderarmschalen worden in Woudenberg erop gezet door vakkundig personeel.


De rollator is inklapbaar en de onderarmschalen zijn ruim in hoogte verstelbaar van 107 cm. tot 130 cm. De zitbreedte van deze rollator is 43 cm.


De Rollators Provo Onderarmschalen zijn allemaal CE gekeurd. Hierdoor weet u zeker dat het product dat u koopt veilig te gebruiken is. tevens is Premis medical een ISO gecertificeerd bedrijf. Al onze producten, waaronder de Provo-lijn, voldoen daarmee aan de ISO 9001 en ISO 13485 standaarden voor medische hulpmiddelen.


De rollator wordt standaard geleverd met diverse accessoires die het gebruikersgemak vergroten:  • Afneembaar boodschappenmandje met een laadvermogen tot 5 kg.

  • Afneembaar kunststof dienblad welke in het zitje valt zodat deze niet kan schuiven

  • Stokhouder voor het veilig meenemen van uw wandelstok of elleboogkruk. Ook geschikt voor het bevestigen van een speciaal voor de Provo ontworpen infuuspaal.


Omdat wij uw comfort en veiligheid erg belangrijk vinden, is de Rollator Provo Onderarmschalen standaard voorzien van onderhoudsvrije PU banden, een loopparkeerrem, een kunststof zitting, reflecterende stickers, remkabelgeleiders en een opklapbeveiliging.


 


Kenmerken


Productgewicht: 14,4 kg.
Zitbreedte: 43 cm.
Zithoogte: 55 cm. -63 cm.
Handgreephoogte: 107 cm. -130 cm.
Verstelbaar van 107 cm. tot 130 cm.

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product.

Schrijf een review
← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzenden vanaf €75 • Ons nieuwe adres in Tilburg: Groenstraat 117 B (bij Jumbo Academy) • Meer dan 2.000 artikelen Verbergen