Logo

Rollator- serveerwagentje Butler - beige

€498,00

Beschikbaarheid: Beschikbaar

SKU: 100004

"De Scandinavian Butler, de ideale partner met een duwbeugel!"De Scandinavian Butler, van het Deens merk Byacre zorgt ervoor dat je autonoom bent in je eigen huis en rondom je huis. Je kan een kopje koffie halen in de keuken en daarna terug wegzetten zonder te moeten wachten dat iemand anders dat doet. Je kan vrij bewegen, maar je geniet toch van de nodige ondersteuning. En uw butler ziet er ook nog goed uit!


Hij is uitgerust met een rembeugel die je met één hand kan bedienen."Uw Butler is ergonomisch en ziet er ook nog goed uit!"

Deens design met simili lederen handgreep en mooie kleuren. Aan de keukentafel is hij heel praktisch omdat je als gebruiker mooi in de rollator kunt staan en dus dicht bij de keukentafel kunt gaan staan. De zachte rubberen banden zorgen voor schokdempend effect."Remmen en bedienen met één hand"

De eenvoudige handgreep kan et één hand bediend worden, net zoals de enkelvoudige rem. Hiermee kan je met één hand de rollator stabiel vasthouden en met de andere hand iets vastnemen of bijvoorbeeld de deur opendoen.

Specificaties:

Hoogte: 85 - 99 cm.,

Lengte: 63 cm.,

Breedte: 58 cm.,

Gewicht: 8,5 kg.,

Max gebruikersgewicht: 150 kg.

Inclusief tasje en dienblad.

Afmetingen 0 / 0 / 0
Gewicht 1
Volume 0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product.

Schrijf een review
← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzenden vanaf €75 • Binnenkort wordt ons nieuwe adres in Tilburg: Groenstraat 117 A (bij Jumbo Academy) • Meer dan 2.000 artikelen Verbergen