Logo

Rollator Topro Troja 5G S - blauw - VERNIEUWD MODEL

€469,95

Beschikbaarheid: Beschikbaar

SKU: 114010

De nieuwste telg uit de Topro rollator reeks is de Topro Troja 5G rollator. Deze rollator is de opvolger en vernieuwde versie van de bekende Topro troja 2G . Met de nieuwe Troja 5G heeft Topro zich weer overtroffen. Bij het ontwerp is de focus nog weer extra op het gebied van veiligheid, comfort en gebruiksvriendelijkheid gelegd. Dit is goed terug te zien in de nieuwe Troja 5G rollator.Het opvouwen en vervoeren van de rollator is zeer eenvoudig door aan het koord op de zitting te trekken vouwt de rollator vanzelf samen en klikt u deze vast met de bevestigings klem. Zo is de rollator nog maar 24 cm breed en kunt u deze compact vervoeren.


De Troja 5G is voorzien van een extra stevig kruisframe, dit kruisframe zorgt ervoor dat trillingen goed geabsorbeerd worden en deze minimaal overkomen bij de gebruiker. Ook is de 5G rollator voorzien van speciale PU Soft banden die de trillingen van de ondergrond dempen . Deze banden kunnen niet lek en zullen niet snel slijten. Als 3e comfort punt heeft de 5G rollator speciale ergonomische handvatten die op 2 manieren kunnen worden vast gepakt. Dit is ideaal als u pijnklachten in uw handen heeft zodat u bij langere wandelingen de druk op uw handen kunt afwisselen door de handvatten op een andere manier vast te pakken. Dit is ook zeer geschikt voor reuma patiënten.Specificaties:

Gebruikers lengte: 135 cm. - 170 cm.;

Maximaal gebruikersgewicht maat: 125 kg.;

Hoogte handgreep: 71 cm. - 86 cm.;

Lengte: 65 cm,;

Breedte: 60 cm.;

Zit breedte: 45,5 cm.;

Zithoogte: 54 cm.;

Hoogte ingeklapt: 74 cm.;

Breedte ingeklapt: 24 cm.;

Lengte ingeklapt: 65 cm.;

Gewicht incl. wielen en boodschappentas: circa 7,6 kg.

Afmetingen 0 / 0 / 0
Gewicht 1
Volume 0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product.

Schrijf een review
← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzenden vanaf €75 • Post COVID-19 of anders! Openingstijden kunnen dan helaas afwijken • Meer dan 2.000 artikelen Verbergen