Logo

Rollator Trollimaster met OMGEKEERDE handvatten standaard- donkergrijs

€269€239

Beschikbaarheid: Beschikbaar

SKU: 10050006

De rollator Trollimaster RG70 is een lichtgewicht aluminium rollator die speciaal ontworpen is om zijn uitstekende stabiliteit. De handvatten van de Trollimaster RG70 staan naar achter waardoor u goed rechtop loopt en meer tussen de rollator in staat. Dit is prettig voor uw rug en het biedt veel stabiliteit tijdens het lopen.
Deze opvouwbare rollator weegt slechts 8,6 kg en is uiterst stabiel. Voor zowel binnen als buitengebruik is dit een ideaal hulpmiddel. Door zijn grote PU rubberen banden bent u verzekerd van een optimale demping. Met zijn comfortabele zitting en stevige rugband is deze rollator ook geschikt om langere tijd op te zitten. Voorzien van een stevige afsluitbare tas aan de voorzijde.
Specificaties:
Totaal gewicht: 8,6 kg.;
Totale hoogte handgrepen: LOW: 78,5 cm. -88 cm. STANDARD: 87,5 cm. - 99 cm.;
Breedte tussen handgrepen: 50 cm.;
Zithoogte: LOW: 52 cm. of STANDARD: 60 cm.;
Zitbreedte: 45 cm.;
Totale breedte: 64 cm.;
Totale lengte: 65 cm.;
Breedste punt in opgevouwen stand: 32 cm.;
Gebruikersgewicht: 113 kg.;
8 inch wielen;
Kleur: donkergrijs;
PU wielen (semi-soft).Ook met zachte wielen (tegen meerprijs) te verkrijgen. Tevens zijn, als accessoire, onder andere bijbehorende sleepremmen verkrijgbaar.


 

Afmetingen 0 / 0 / 0
Gewicht 1
Volume 0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product.

Schrijf een review
← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzenden vanaf €75 • Ons nieuwe adres in Tilburg: Groenstraat 117 B (bij Jumbo Academy) • Meer dan 2.000 artikelen Verbergen