Logo

Rollator Uplivin Trive met dubbel vernuftig plooisysteem - grijs

Trive is een rollator van het merk Uplivin. De Britse fabrikant levert kwaliteitsvolle rollators met oog voor authenticiteit en elegantie. De Trive is een zeer wendbare en compacte rollator met een uniek Brits design.

€389,00

Beschikbaarheid: Beschikbaar

SKU: UPRLT02TR

Trive: Wendbare rollator met Brits design


Trive is een rollator van het merk Uplivin. De Britse fabrikant levert kwaliteitsvolle rollators met oog voor authenticiteit en elegantie. De Trive is een zeer wendbare en compacte rollator met een uniek Brits design. Deze combinatie zorgt ervoor dat de Trive een rollator is waarmee je graag gezien wordt.


Dubbel plooibare rollator


De Trive van Uplivin is dubbel plooibaar. Dat wil zeggen dat je de Trive zowel in de lengte als in de breedte kunt opvouwen. Hierdoor is de rollator zelfs in de kleinste ruimtes eenvoudig op te bergen. Je plooit de Trive rollator eenvoudig met één hand door de zitting op te tillen. Daarnaast plooit de Trive weer net zo eenvoudig terug open.


Trive: lichtgewicht rollator van hoge kwaliteit


De Trive is niet enkel eenvoudig op te bergen, maar ook erg handig in gebruik. Dankzij het lichte gewicht van 6,5 kilogram en de wendbare wielen, manoeuvreer je je gemakkelijk in jouw woonkamer of door smalle voetpaden. De Trive rollator is gemaakt van aluminium, een duurzaam materiaal. Zo ervaar je maximale steun van een hoge kwaliteit rollator die toch erg wendbaar is. Ideaal als je slecht ter been bent, maar nog wel graag op pad wilt.


All-inclusive rollator van Uplivin


De Trive rollator van Uplivin is elegant, sterk, wendbaar en gemakkelijk op te bergen. Wat wil je nog meer? Een unieke lederen tas, lederen rugleuning, een handige reistas en stokhouder misschien? Deze accessoires worden namelijk standaard geleverd bij de Trive rollator. Daardoor is de Trive van Uplivin een echte allround en all-inclusive rollator!


Eigenschappen


- Dubbel plooibaar
- Zeer licht, slechts 6,5 kg.
- Wendbaar
- Hoge kwaliteit
- Elegant Brits design
- Standaard geleverd met tas, rugleuning, handige reistas en stokhouder
- Beschikbaar in het groen en grijs


Specificaties


- Gewicht6,5 kg.
- Lengte69 cm.
- Breedte65 cm.
- Hoogte handgrepen84 - 96 cm.
- Zitbreedte40 cm.
- Zithoogte58 cm.
- Wieldiameter20 cm.
- Max. gebruikersgewicht125 kg.
- Breedte tussen handgrepen40 cm.


 

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product.

Schrijf een review
← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzenden vanaf €75 • Ons nieuwe adres in Tilburg: Groenstraat 117 B (bij Jumbo Academy) • Meer dan 2.000 artikelen Verbergen