Logo

Rugkussen Vitility zacht

Als je last hebt van je onderrug, dan heb je de juiste ondersteuning nodig om comfortabel te kunnen zitten. Doordat het kussen gemaakt is van PU (duurzame harde kunststof) behoudt hij zijn vorm en kan hij daardoor altijd de juiste ondersteuning bieden.

€44,95

Beschikbaarheid: Beschikbaar

SKU: 70510540

Als je onderrugklachten hebt dan kan het lastig zijn om op een stoel te zitten. Doordat een stoel vaak niet genoeg ondersteuning geeft komt er veel druk op je onderrug tijdens het zitten.


Om comfortabel in een stoel te kunnen zitten met onderrugklachten kan je een lendenkussen gebruiken. Doordat het lendenkussen voorgevormd is geeft het de juiste ondersteuning aan de onderrug tijdens het zitten. Tevens kan je een lendenkussen ook gebruiken om je zithouding te verbeteren. Om de juiste ondersteuning te kunnen bieden aan je onderrug moet het kussen stevig zijn. Daarom is het lendenkussen van VITILITY gemaakt van PU. PU is een duurzame harde kunststof. Daardoor behoudt het lendenkussen altijd zijn vorm en biedt het altijd de juiste ondersteuning.


Maar om de juiste ondersteuning te kunnen blijven bieden, moet het kussen wel op zijn plaats blijven. Daarom heeft het lendenkussen aan de achterzijde een band. Hierdoor kan je het kussen op verschillende stoelen gebruiken, maar kan je de band ook stevig aantrekken, waardoor het beter op zijn plaats blijft. Het lendenkussen is ideaal voor thuis, werk, op reis of voor in de auto. Tevens kan je de hoes van het kussen halen en wassen, waardoor je altijd een frisse kussen kan hebben.


- Meer ondersteuning door PU materiaal
- Hoes is afneembaar en wasbaar
- Makkelijk te bevestigen op stoelen

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product.

Schrijf een review
← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzenden vanaf €75 • Ons nieuwe adres in Tilburg: Groenstraat 117 B (bij Jumbo Academy) • Meer dan 2.000 artikelen Verbergen