Logo

SatinSheet 2D Basislaken - Maxi 2D

€106,95

Beschikbaarheid: Beschikbaar

SKU: ALMIM4114S

Het SatinSheet systeem kan worden ingezet voor gebruikers met lichte beperkte mobiliteit maar ook voor gebruikers die intensieve zorg nodig hebben. Wanneer de zorgvraag intensiever wordt kan het SatinSheet basislaken gecombineerd worden met diverse modellen treklakens voor een systeem met twee of vier glij-richtingen.- Kan permanent in bed blijven liggen- Voor zelfstandig of geassisteerd gebruik
- Voor draaien en positioneren in bed

- Combineer het basislaken met een treklaken voor een systeem met alle glij-richtingen.Het SatinSheet 2D basislaken biedt weinig wrijving in het satijnen middengedeelte van het laken. Hierdoor kan eenvoudig in de breedte van het bed worden bewogen en dit maakt draaien gemakkelijker.

De zijkanten van het laken zijn uitgevoerd in een katoen/polyester materiaal, dit voorkomt dat de gebruiker van de rand van het bed kan glijden.

Het glijlaken kan permanent in bed blijven liggen en kan zowel zelfstandig als geassisteerd worden gebruikt.Dit basislaken kan ingestopt worden als een normaal laken. Ideaal voor de thuissituatie.

Afmeting: 200 x 200 cm. Glijoppervlak: 70 x 200 cm over de gehele lengte van het bed.Strijken verbetert het glijdend vermogen. Gebruik geen wasverzachter of bleekmiddel.

Gemaakt van 60% katoen en 40% polyester. Het Satin gedeelte is gemaakt van 100% polyester.

Geschikt voor de droger.

Afmetingen 0 / 0 / 0
Gewicht 1
Volume 0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product.

Schrijf een review
← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzenden vanaf €75 • Post COVID-19 of anders! Openingstijden kunnen dan helaas afwijken • Meer dan 2.000 artikelen Verbergen