Logo

Scootmobiel Elite² Mini

Compact en comfortabel, de Elite² Mini is klaar wanneer jij dat bent.

€2.795,00

Beschikbaarheid: Beschikbaar

SKU: Elite² Mini

Compact en comfortabel, de Elite² Mini is klaar wanneer jij dat bent.


 


Dankzij zijn compacte breedte van 610 mm. en indrukwekkende draaicirkel van 1230 mm. manoeuvreer je makkelijk door kleine ruimtes. Uitgerust met de vertrouwde wig-wag bediening en traploze instelbare stuurkolom om de juiste zithouding te behouden en je rijervaring te verbeteren.


Met een betrouwbare en constante snelheid van maximaal 12 km/u is de Elite² Mini de perfecte scootmobiel voor jouw dagelijkse activiteiten.


 


Een compact formaat voor meer wendbaarheid


Door gebruik te maken van zijn compacte breedte (610 mm.), kan de Elite² Mini je makkelijk helpen met navigeren door krappe ruimtes zoals liften en smalle gangpaden in het winkelcentrum.


 


Ergonomisch ontworpen bediening


De delta stuur heeft comfortabele handgrepen en de vertrouwde en intuïtieve wig-wag hand/duim bediening. Dit is ideaal voor mensen met een verminderde handfunctie. Zij kunnen hiermee eenvoudig voor- en achteruit rijden. Daarnaast is het stuur voorzien van een overzichtelijk LCD display met soft-touch knoppen. Dit bedieningspaneel is standaard uitgevoerd met een accu-indicatiemeter, snelheidsmeter, kilometerteller en urenteller.


Verder zorgt de in hoek verstelbare stuurkolom ervoor dat de bestuurder verzekert is van een goede zithouding tijdens het rijden met de Elite² Mini.


 


Hydraulische achtervering


Vlot en soepel rijden is belangrijk voor het rijplezier met een scootmobiel. De hydraulische achtervering van de Elite² Mini zorgt hiervoor door zijn stabiliteit en comfort tijdens het rijden op straat en oneffen paden.


Verder is de Elite² Mini voorzien van vering met schokdempers op het voorwiel voor meer rijcomfort.


 


Een veelzijdige zitting


Pas de armsteunen, rughoek en lumbaalsteun van jouw Elite² Mini eenvoudig aan om de meest comfortabele zitpositie voor jezelf te vinden. Ben jij iemand die een naadloze transfer in en uit de scootmobiel nodig heeft? Het schuif- en draaimechanisme stelt je in staat om dit met gemak te doen.


 


Afmetingen:

Totale breedte: 600 mm.

Totale lengte: 1277 mm.

Zitbreedte: 470 mm.

Zithoogte: 430 - 510 mm.

Zitdiepte: 440 mm.

Rughoogte: 500 mm.

Draaicirkel: 1230 mm.

Maat zwenkwiel/voorwiel: 10.5"

Maat aandrijfwiel/achterwiel: 10.5"


Minimale rolstoelgewicht: 70 kg.

Gewicht van het zwaarste onderdeel: 110 kg.

Gewicht vanaf: 110 kg (inclusief accu's)

Maximale gebruikersgewicht: 136 kg.


Snelheid: 10 of 12 km/u

Accu: 40 of 60Ah


Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product.

Schrijf een review
← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzenden vanaf €75 • Ons nieuwe adres in Tilburg: Groenstraat 117 B (bij Jumbo Academy) • Wij zijn gesloten van 16 juli t/m 27 juli - 2024 • Meer dan 2.000 artikelen Verbergen