Logo

Transferbord lichtgewicht NRS Healthcare - gebogen

Gemaakt in het VK van hoogwaardig 12 mm berkenmultiplex van FSC-kwaliteit, is het lichtgewicht gebogen transferbord extreem licht en slank, ontworpen om u te helpen gemakkelijk en veilig van de ene zittende positie naar de andere te schuiven.

€219,00

Beschikbaarheid: Beschikbaar

SKU: 5-M01175

Lichtgewicht gebogen transferbordGemaakt in het VK van hoogwaardig 12 mm berkenmultiplex van FSC-kwaliteit, is het lichtgewicht gebogen transferbord extreem licht en slank, ontworpen om u te helpen gemakkelijk en veilig van de ene zittende positie naar de andere te schuiven.


Met slipvaste pads met laag profiel aan de onderkant om te voorkomen dat het bord beweegt tijdens gebruik, heeft dit bord een zachte ronding, waardoor het handig is voor voorwaartse en zijwaartse transfers bij gebruik met stoelen met vaste armleuningen. De houten plank heeft een gelakt oppervlak waardoor deze makkelijk schoon te maken is.


Specificaties


Hoogte: 18 mm.;
Lengte: 740 mm.;
Breedte: 310 mm.;
Productgewicht: 12,30 kg.;
Maximaal gebruikersgewicht: 190 kg.

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product.

Schrijf een review
← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzenden vanaf €75 • Ons nieuwe adres in Tilburg: Groenstraat 117 B (bij Jumbo Academy) • Meer dan 2.000 artikelen Verbergen